Její a jeho vůně

K sladění parfému se svým partnerem nepotřebujete žádný zvláštní důvod, ale vybrat si takovou vůni, která vás povznese nad ostatní páry, je něco naprosto romantického. Je to tajemství, které budete vědět jen vy. Jako magnet, je to něco, co vás spojuje.

GOOD GIRL A BAD BOY OD CAROLINY HERRERY
Jak už to tak v životě chodí ,někdy se hodné dívky zamilují do zlých chlapců. Bad Boy Caroliny Herrery zajistil její ikonické vůni Good Girl, najít partnera na celý život. Good Girl  je odvážná, elegantní a sexy, zatímco  Bad Boy  je odvážná, silná a sofistikovaná. Zní to jako souhra dokonalosti.

THE SCENT OD HUGO BOSS
Pro páry, které od sebe nemohou dát ruce pryč, jsou duo Boss The Scent pro něho a pro ní parfémy, které ve vás budou udržovat hořící plamen vášně. Zatímco The Scent pro ní, proplétá jemné květinové tóny s dřevitým základem, pro něj, se sladká vůně dere na povrch pomocí magnetizujícího zázvoru a koženého základu. Věřte nám, díky téhle kombinaci vám bude zaručeně horko.

 

BECAUSE IT´S YOU A STRONGER FOR YOU OD ARMANIHO
Because It's You má jemný a zároveň vášnivý charakter, se šťavnatými malinami, neroli, vanilkou a pižmovými tóny. Na druhou stranu Stronger For You je ​​mužnější ozvěnou, s tóny kardamomu, růžového pepře, lístků fialky, cukrem obalených kaštanů a kouřové vanilky.

 

GUILTY A GUILTY POUR HOMME OD GUCCIHO
Jsou dvě nadčasové klasiky. Gucci Guilty a Gucci Guilty pour Homme jsou třešničkou na dortu pro horké rande, večírky a okouzlující noci. Jsou luxusní, pikantní a vzrušující.

Gucci Guilty pro ní je hřejivá, romantická, sexy a orientálně květinová vůně, kde je požitek středobodem. Svěží tóny mandarinky se mísí s chladnou směsí broskve, šeříku, růžového pepře, ambry a pačuli.
Gucci Guilty pour Homme je aromatickým společníkem oblíbené dámské edice. Je to skutečně sexy a podmanivá vůně alfa samce. Osvěžující květy citronu a pomeranče se mísí s tóny levandule, drcených zelených listů a hřejivými dřevitými akordy cedru a pačuli.
Vůně jsou úžasné samy o sobě, ale dohromady vás ohromí.

 

SCANDAL A LE MALE OD JEAN PAUL GAULTIER
Zažijete skutečnou touhu, protože květinová exploze vůně Scandal nabízí sladkost, která je ve spojení se smetanovým základem nepopiratelně smyslná. Vůně pro něj upoutá pozornost svým působivým složením, které nabízí sladkost hlubším, zemitějším způsobem. S těmito bezmilosti dokonalými parfémy se budete svádět celou noc, jako by to bylo poprvé.