Průvodce vůněmi – jaký parfém vybrat jako dárek?

Najít perfektní dárek pro milovanou osobu je časově náročný úkol, který vyžaduje hodně kreativity.

Aby Váš dárek vyvolal překvapení a radost, určitě si přečtěte článek níže a jistě najdete tu správnou vůni pro milovanou osobu.

1. Parfém 036

Přemýšlíte, jaký parfém jako dárek vybrat? Hledáte nadčasovou vůni, která podtrhne svou krásu nejen při významných oslavách, ale i každý den? Skvělou nabídkou je parfém 036, který díky plodu granátového jablka v doprovodu smyslné orchideje vytáhne z každé ženy hluboko ukrytou odvahu a sebevědomí. Kompozice byla navíc obohacena o jedinečné dřevěné tóny, které jemně podtrhnou její osobní kouzlo. Je to perfektní dárkový parfém , který ji bude doprovázet každý den a připomene jí, že je tou nejdůležitější osobou ve vašem životě.

2. Parfém 041

Parfém 041 je intenzivně osvěžující vůně věnovaná moderním ženám, které nacházejí svou sílu v přírodě. Vůně na bázi melounu, moruše a ambry byla decentně obohacena o vůni šťavnatého citrusového ovoce a dokonale sladěný buket květin. Připomíná jemný mořský vánek a sluneční paprsky, je perfektní pro teplé, jarní nebo letní dny. Pokud nevíte, jaký parfém na letní dny, tak parfém 041 je perfektní volba.

3. Parfém 206

Jedná se o jedinečnou vůni pro neméně výjimečnou ženu, která jde životem se vztyčenou hlavou a neúspěchy jsou proní naprosto cizí. Těší se značné oblibě mezi ženami nezkrotnými ve snaze dosáhnout svých cílů a tužeb a vyznačuje se dokonale vyváženou a navíc jemnou, květinovou a ovocnou kombinací. Již při první aplikaci můžete obdivovat sladkou vůni růže, jasmínu a hrušky, která dodá ani ne tak styling, jako spíše ženskou rafinovanou eleganci. Tento jedinečný parfém je perfektním tipem na dárek, který vyjádří vděčnost za její přítomnost a neustálou podporu.

4. Parfém 017

Dárkový parfém pro dívku by měl být kompozicí, díky které vyjádří intenzitu svých pocitů. Je to možné? Ano, samozřejmě! Stačí sáhnout po parfému 017. Intenzivní kompozice vytvořená na bázi šťavnatého ovoce, různých květin a aromatického koření byla vytvořena pro silné, nezávislé a především smyslné dívky. Pokud jste si mysleli, že jste již poznali všechny tváře své milované, garantujeme vám, že parfém 017 vytáhne na povrch okouzlující svůdnici, které neodoláte. S jemným zdůrazněním jeho přirozené krásy se během mrknutí oka stane nenahraditelným, celoročním oblíbencem.

5. Parfém 039

Parfém 039 je vůně, která od svého objevení na trhu hrdě triumfuje mezi kompozicemi dámských vůní. Dokázaly ho ocenit mladé i zralé ženy. Samozřejmě to není absolutně žádný zázrak. Námi prezentovaný parfém 039 je skutečnou energickou bombou pro ženy, které si užívají každý den a každý okamžik. Vyznačuje se výraznou vůní osvěžujícího grapefruitu, červeného rybízu a bergamotu, je obohacen o sladkou nótu vanilky a suchého cedru. Podstatnou roli ve složení však hraje jeho základ tvořený sladkou orchidejí, bílým kaktusem a ambrou. Tento nadčasový parfém jako dárek skvěle doplní každý ležérní outfit a dodá jí sebevědomí při důležitých schůzkách nebo vycházkách s přáteli.

6. Parfém 192

Parfém 192 je bezesporu jednou z vůní, která láme rekordy oblíbenosti mezi ženami všech věkových kategorií. Dokonale vybraná kompozice na bázi sladké vanilky, pižma a ambry obohacená o osvěžující citron, zralou malinu, neroli olej a jemnou růži je nenahraditelným parfémem jako dárek. Parfém 192 vytáhne z každé ženy smyslnost, sexy a hluboce skryté sebevědomí. Toto jedinečné aroma se navíc ukazuje jako ideální nabídka pro každý den a důležité události v podobě romantického večera ve dvou.

7. Parfém 003

Hledáte jedinečný dárek pro svého manžela, tatínka nebo dědečka? Parfém 003 je pravděpodobně jednou z nejoblíbenějších vůní věnovanou sebevědomým, silným a nezávislým mužům. Ve srovnání s mořským vánkem jemně zahalujícím tělo se vyznačuje lehkou citrusovou vůní. Je to ideální vůně pro jarní a letní měsíce. 

  1. Parfém 046

Parfém jako dárek pro mnoho lidí není originální návrh. Jakmile však parfém 046 poznáte, je nevyhnutelné, že rychle změníte názor! Vytvořeno pro moderní elegantní muže, vědomi si své smyslnosti, skrývá v sobě trochu klasiky. To vše díky dokonale vyváženému složení, které kombinuje kořenitou, orientální vůni, dřevité tóny se správným množstvím tabáku. 

  1. Parfém 063

Pokud přemýšlíte, jaký parfém koupit pro gentlemana, tak parfém 063 nezklame vaše očekávání ani obdarovaného. Nejčastěji se spojuje s mužskou smyslností a účinně odliší každého zralého, náročného muže od davu. Zpočátku lahodná vůně čerstvé limetky, levandule a bergamotu povzbudí vaše smysly v mrknutí oka svou osvěžující vůní čerstvé máty, hřebíčku a muškátů. Kompozice byly uzavřeny tóny santalového dřeva, dubového mechu, pačuli a vetiveru. Díky tomu je parfém 063 spolehlivým společníkem každého sebevědomého muže.

10. Parfém 073

Dárkové parfémy nemusí stát miliony dolarů, ale nikdo vám nezakáže po nich sáhnout s parfémem 073. Každý muž se snaží dosáhnout svého cíle, kterým je úspěch a profesionální naplnění. V tom mu nepochybně pomůže dokonale vyvážená vůně. Svěží ovocné a květinové vůně v kombinaci se stimulujícím kořením dokonale ladí s odvahou a panovačným charakterem úspěšného muže. S jeho pomocí se váš milovaný manžel, tatínek, dědeček stane duší večírku a opravdovým gentlemanem, který se nebojí žádné soukromé ani profesní výzvy.

11. Parfém 191

Elegance a sebevědomí jsou prostřední jména muže, který je vám blízký? Pak neváhejte a vyberte parfém 191, který má aromatickou vůni spojovanou mnohými s čerstvě posekanou trávou. Tento oblíbený parfém potěší dokonale vyváženou kombinací sladké vanilky, ambrového dřeva, kaštanu a cedru. Pro dotvoření kompozice byly použity nebetyčné vůně exotického ovoce v podobě ananasu, melounu a také šalvěje. Nicméně právě vůně osvěžující svěží máty, kardamomu, růžového pepře a fialky vám umožnila se hýčkat parfémem 191, který bude dokonalým každodenním společníkem pro muže milující život.

12. Parfém 205

Parfém 205 je poslední z našich návrhů parfémů, které lze zakoupit jako dárek pro milovanou osobu. Je to jedinečná nabídka pro muže, kteří mají rádi dobrou zábavu a celonoční tanec. Energická, extrémně intenzivní vůně na bázi kakaa, ambry, bobu tonka, zvýrazněná šalvějí, cedrem, ale i bergamotem a bílým a černým pepřem, je specifickou zbraní každého muže připraveného dobýt ženský svět. Dalo by se říci, že je to sebevědomí uzavřené v minimalistickém flakonu, které si můžete vzít s sebou doslova kamkoli – na rande, setkání s přáteli nebo důležitou oslavu.