TOP 10 pánských vůní

Hledáte dokonalý parfém pro svého muže? Zajímá vás, které vonné kompozice jsou mezi moderními muži nejoblíbenější?

Trh s vůněmi je nyní tak bohatý, že vybrat dokonale sladěnou kompozici není snadné. Naštěstí přichází vhod náš žebříček TOP 10 nejlepších pánských vůní. 

Náš tip je  pro všechny muže, kteří svou vůni teprve hledají, ale i pro všechny ostatní, kteří chtějí své blízké obdarovat dobrým dárkem. 

Podívejte se na našich TOP 10 vůní pro muže.

Paco Rabanne - Pure XS 

Náš žebříček je otevřen extrémně mužným parfémem Paco Rabanne - Pure XS. Je to bezesporu tajná zbraň každého charismatického muže. Je to perfektní vůně pro večerní výlety nebo zvláštní příležitosti. Pouze muž, který je extrémně sebevědomý a mužný, by ji mohl používat jako každodenní vůni. Pokud takového člověka znáte nebo byste se chtěli takto cítit – vyberte si Pure XS.

Hugo Boss - Boss Selection

Tato elegantní vůně je kompozicí plná života, mocným proudem prvotřídních ingrediencí, které vyvolávají pozitivní emoce. Její nositel nikdy nebude splývat se šedým davem – vždy jej najdete buď na vrcholu nebo na cestě k němu. Nejde jen o materiální úspěch, ale o spokojenost sama se sebou, bez pochybností a úzkostí, zda cesta, po které kráčí, vede skutečně k vytčenému cíli. Je to muž, na kterého jsou jeho děti pyšné a jeho žena v něj nikdy nepřestala věřit a milovat ho. 

Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme

Yves Saint Laurent je známý svými parfémy, které nelze ignorovat. To je i případ La Nuit De L'Homme, který byl vytvořen pro elegantní úspěšné muže, kteří rádi hrají prim jak v práci, tak v soukromém životě. Tato vůně je plná kontrastů a napětí, což z ní dělá perfektní směs pro romantický večer nebo společenskou událost. Pokud jste typ muže, který musí vždy udělat dojem, pak je Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme perfektní volbou. Na samém začátku jsou aromatické, kořenité tóny kardamomu, které rozbíjí svěžest bergamotu. Po chvíli se objeví i smyslná levandule a virginský jalovec. Celé je to doplněno kmínem, Cedr a Vetiver. Právě tyto dřevité akcenty z něj dělají netypickou kořeněnou kompozici. 

Carolina Herrera - Bad Boy

Tato vůně byla vytvořena hlavně pro speciální večerní příležitosti. Orientálně-kořeněný parfém, který láká chutnou vůní kakaa. Aromatické, teplé, sladké tóny nejnovější kompozice odrážejí ducha a atmosféru dokonale stráveného večera. Nejprve vás osloví její troufalý, ale přitom stále elegantní úvod vyjádřený kombinací grepu a pepře. Hluboký, sladce kouřový vetiver spolu se šalvějí se začnou pozvolna dostávat stále více do popředí a vytvoří z vůně magnetickou záležitost. Hrdinská síla a odvaha, kterou tato vůně vyzařuje, se bude perfektně doplňovat s vaší rebelskou duší.

 

 

Davidoff - Champion

Vůně s nezaměnitelným charakterem a smyslným zakončením. Horní nóta vytváří okamžité osvěžení díky bergamotu a citronu. V srdci nabývá enegická galbanová essence spolu s aromatickou šalvějí muškátovou. Vůni dokončuje mužné cedrové dřevo s nádechem dubového mechu. Úvodní tóny bergamotu s citronem přináší okamžité osvěžení. V srdci vůně se nachází energetická esence, ve které se snoubí galbanum s aromatickou šalvějí. V základu vůně ucítíte hřejivé cedrové dřevo s nádechem dubového mechu, které celkové kompozici přidávají na mužnosti a přitažlivosti.

 

Hermès - Terre d'Hermès

Pokud chcete, aby byl každý váš den nezapomenutelným zážitkem, je tady pro Vás tato vůně. Jde o nejprodávanější vůni, která je naprosto originálním, nestandardním řešením pro opravdové, odvážné a sebevědomé muže. Za tak úžasným efektem stojí neobvyklá kompozice, osvěžujícího grapefruitu a pomeranče v kombinaci s vůní pepře, vetiveru a cedru. Jde o luxusní vůni, kterou můžete nosit každý den i „na dovolené“. Dravý, ale zároveň smyslný, tajemný, plný elegance a grácie - takový je muž, který nosí tuto vůni.

Dior - Fahrenheit

Vysokou pozici si drží Dior - Fahrenheit. Je to pánská vůně milovaná ženami. Na jakého muže ukazuje? Něžného a silného zároveň, rozhodného a zároveň ochotného ke kompromisum. Kompozici dominuje bergamot, limetka a levandule, která dodává závan citrusové a květinové svěžesti. Po chvíli se na pokožce rozlije vůně fialky, cedrového dřeva a zimolezu, aby celek doplnila klasická kombinace santalového dřeva a pačuli. Tato vůně se nedá zaměnit s žádnou jinou vůní.

Dolce & Gabbana - The One For Men

Na stupních vítězů našeho žebříčku se umístila tato vůně. Je to extrémně intenzivní, rafinovaná a mužná vůně, která si díky svému magnetismu získává oblibu po celém světě. Je to směs orientálních tónů a příměsí koření, jako je bazalka a koriandr. Celek doplňují citrusové akcenty. Najdete zde kardamom, zázvor, cedrové dřevo, ambru, pomeranč a grapefruit. O této vůni byste neměli psát – měli byste ji cítit!

Dior - Sauvage

Dior - Sauvage je vůně pro světoběžníky, kteří hledají svobodu, milují otevřená prostranství a jsou připraveni si užívat života plnými doušky. Pokud jste takový člověk, musíte zvolit toto složení. Originální směs tvoří tóny svěžích citrusů s jemným přídavkem bergamotu. Je to prostě  nadčasová, klasická citrusová vůně pro muže. Kalábrijský bergamot je šťavnatý jako nikdy a přináší nové kořeněné nóty, které dodávají plnost a smyslnost. Zasloužené druhé místo.

 

Paco Rabanne - 1 Million

Čas na vítěze. Paco Rabanne - 1 Million je jednou z těch vůní, které buď milujete, nebo nenávidíte - rozhodně ho nemůžete lhostejně minout. Je to vůně určená pro muže s vytříbeným vkusem, kteří se chtějí každý den obklopovat luxusem. Toto složení obsahuje mátu peprnou, italskou mandarinku a skořici. Je kořeněná a citrusová zároveň.