TOP 10 dámských vůní

Zajímá vás, jaká vůně je dnes nejoblíbenější? Chcete obdarovat někoho blízkého dokonalým dárkem, ale nevíte který vybrat?

V současné době je na trhu obrovské množství dámských vůní a lehce se v nich můžete ztratit. Každý má samozřejmě své oblíbené vůně. Ale co když si budete chtít vyzkoušet něco nového, náš žebříček Vám umožní si vybrat parfém, který byl testován ženami po celém světě. 

Podívejte se na našich TOP 10 vůní pro ženy.

Giorgio Armani - Emporio 

Náš žebříček otevíráme vůní od  Giorgio Armaniho Emporio. Jde o jedinečnou, květinově ovocnou vůni, která voní zcela odlišně podle ročního období. Pokud ji použijete v létě, určitě vás uchvátí osvěžující vůně limetky a sladkého ananasu, který citrusovou svěžest dokonale vyváží. Jestliže ji použijete v chladnější dny, do popředí se dostává pižmo, extrémně smyslná vanilka a jasmín, který dodává luxus a eleganci. 

 

Elizabeth Arden - Green Tea 

Parfém Green Tea je skutečným vánkem ranní svěžesti, který s vámi zůstane po dlouhou dobu. Mezi převládajícími tóny této poněkud exotické směsi stojí za zmínku mimo jiné bergamot, citron, rebarbora nebo máta. Celek doplňuje kromě jiných květinových vůní jasmín a pižmo, dubový mech nebo zelený čaj. Tento dámský parfém je v našem žebříčku umístěn tak vysoko, protože je to vůně doslova pro každou ženu - jemná, svěží, nevtíravá. Je to skvělý dárek pro teenagery i zralé ženy. Neměla by však být jedinou vůní ve vaší kabelce, protože na večer se vyplatí zvolit něco výraznějšího. 

 

Calvin Klein - Euphoria 

Tato vůně je nepopiratelným závanem svobody a cesty plné zážitků na Dálný východ. Je to orientální vůně, která se projevuje v takových vonných složkách, jako je lotosový květ nebo květina champacca. Pokud hledáte vůni na romantické rande, obchodní jednání a nebo gala večer, tak Euphoria je ta pravá vůně, která Vám dodá odvahu nebo podtrhne Vaši nezávislost.

 

Versace - Bright Crystal 

Versace Bright Crystal je vůně nadčasové elegance, která zaujme svěžestí a květinovým aroma. Je vhodná pro každodenní použití. Tato kompozice kombinuje květinové a ovocné tóny. Jemný tón pižma pouze zdůrazňuje aroma granátového jablka, pivoňky a lotosového květu. Tu to vůni ocení ženy všech věkových kategorií. 

 

Chloé - Chloé 

Další ženskou vůní na našem seznamu je Chloe. Svěží a velmi ženská vůně vystihuje nespoutaného ducha s vrozeným smyslem pro módu a styl. Touto vůní ohromíte v jakémkoliv ročním období. 

 

Yves Saint Laurent - Black Opium 

Opium je podzimní / zimní večerní vůně, která vás doslova ohromí. Žena nosící tuto kompozici je smyslná, tajemná a zároveň otevřená novým vjemům. Je to dokonalá kombinace teplých, kořeněných tónů s vůní sladké kávy, jasmínu nebo pačuli. Není to vůně pro každou ženu, ale pokud máte pocit, že je to vaše složení, určitě ji musíte vyzkoušet.  

 

Lancome - La Vie Est Belle 

Je to nadčasová vůně, která nepřestává těšit naše zákazníky. Vůbec nás to nepřekvapuje, jelikož  s touto vůní máte pocit soužití s elegancí, luxusem a majestátností. Najdete zde dokonale vyvážené tóny hřejivé vanilky a pačuli v kombinaci se sladkými pralinkami. Kromě toho je nemožné přejít kolem lhostejného jasmínu, osvěžujícího pomerančového květu nebo sladké hrušky. Je to sofistikovaná vůně, ideální pro sebevědomou ženu, která odvážně kráčí životem, aniž by se dívala na stereotypy.

Chanel - Coco Mademoiselle 

Bronzovou příčku otevírá klasická vůně Chanel Coco Mademoiselle, která se už léta těší velké skupině příznivců. Je to smyslná, svěží vůně, která se skládá ze sicilského pomeranče a mandarinky. Ovocné tóny rozbíjí kalambrijský bergamot, růže, orientální jasmín a indonéské pačuli. Kompozici tvoří bílé pižmo a vanilka. Je to orientálně-květinová vůně s bohatými citrusovými aromaty. Pokud ráda přitahujete pozornost a nejste stereotypní žena, stojí za to si vybrat tuto vůni.

Carolina Herrera - Good Girl 

Je to vůně určená pro ženy, které spojují milou dívku s plnou smyslností a dravostí. Vůně je značně návyková a zahrnuje mj. mandle, tuberózu, tonka boby nebo kakaovou esenci. Jedná se o orientální a květinovou kompozici, která je smyslná a elegantní. Pokud se chcete cítit jako krásná, sexy žena, zároveň tajemná a nepolapitelná, pak je tato kompozice právě pro vás. 

 

Armani - Sí 

Absolutním favoritem našeho žebříčku je dámský parfém od Armaniho Sí. Je to vůně vytvořená pro charismatické ženy, otevřené úspěchu a nebojící se jakýchkoliv výzev. S touto vůní se budete cítit velmi elegantně a svůdně. Navíc vám tato vůně umožní každý den pocítit alespoň kapku luxusu. Moderní ženy milují tuto květinovou kompozici.